De Gelderlandfabriek

Het VastgoedMarketing Event vindt plaats in een prachtig historisch pand in Culemborg. De Gelderlandfabriek is een voormalige meubelfabriek waar nu creatieve zelfstandigen, theatermakers, vormgevers en bezoekers van het restaurant elkaar ontmoeten.


Het VastgoedMarketing Event heeft beschikking over meerdere zalen, zodat naast het volgen van het programma ook ruimte is om te netwerken en om deelnemende bedrijven te bezoeken.


Bereikbaarheid 
De locatie ligt pal naast het station, dus een perfecte locatie om met het openbaar vervoer naar toe te reizen! Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het station van Culemborg.

De mogelijkheden op het VastgoedMarketing Event

Grote plenaire zaal

De zaal heeft een bijzonder industrieel decor en is de plek waar de inspiratiesessies worden gehouden voor alle deelnemers van het vastgoedmarketing event.

Netwerkplein


Geen plek in de fabriek is groener dan het pleintje. Door de mobiele fabriekskas heeft de ruimte een frisse rustige uitstraling. De perfecte plek om elkaar te spreken.

De catering wordt verzorgd door....

Una Volta

Café/restaurant 'Una Volta', dat tevens in de Gelderlandfabriek gevestigd is, zorgt ervoor dat we niets tekortkomen. Het restaurant verzorgt de catering en bereidt voor alle deelnemers een heerlijke lekkere lunch. Daarnaast staan de hele dag koffie, thee, fruitwater en lekkere versnaperingen voor je klaar.


Netwerkborrel

Na afloop van de inspiratiesessies is het tijd om te toosten. Tijdens de borrel kun je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig verder napraten en netwerken. 

Route Gelderlandfabriek

Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg

  • De trein stopt naast de locatie! Per openbaar vervoer is het event dus perfect bereikbaar
  • Kom je liever met de auto? In de buurt van het station (aan de voorkant!), zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.