Programma

Inspiratiesessies, netwerken en een hapje en een drankje.

Je vindt het allemaal op het VastgoedMarkerting Event!

Ochtendprogramma vanaf 09:30 uur

Ontmoet je collega's en andere deelnemers uit ons vak. Koffie en thee met iets lekkers staan voor je klaar!

-

10:30 uurOpening event door de Vastgoedstyling Opleiding gevolgd door

peptalk live vanuit de VS door Barb Schwarz

-

Vastgoedstyling, een wereldwijde trend - Paula Bullard
Wist je dat Home Staging/Vastgoedstyling al 50 jaar bestaat? Heb je een beeld van hoe het wereldwijd wordt gebruikt om huizen beter te verkopen en hoe het in Nederland en andere landen aan het ontwikkelen is? Paula geeft inzicht in de groei van vastgoedstyling op de verschillende continenten.  

-

CUBIQZ = Smart Staging - Katinka Kolenaar

Katinka laat zien hoe je met Cubiqz een fantastische woningpresentatie kunt neerzetten. Aan de hand van de marketing mix (Product | Prijs | Plaats | Promotie | Personeel | Processen | Physical evidence) vertelt zij waarom Cubiqz zo’n handige en slimme oplossing (Smart Staging) is voor verkoopstylisten voor het inrichten van (leegstaand) vastgoed.

-

Innovaties in woningpresentaties - Maurits van der Heide

 Blinqlab ziet dat er steeds meer vraag is naar realistische woningpresentaties, omdat kopers dan beter kunnen inschatten in hoeverre een woning daadwerkelijk potentie heeft. Maurits deelt zijn visie op het digitaliseren van bezichtigingen en laat zien hoe Blinqlab 3D-tours van woningen maakt, voordat die in de verkoop gaan. Tijdens de inspiratiesessie neemt hij jou mee in hun visie op de woningpresentaties van de toekomst! 

 -

De woningmarkt: Welke kant gaat het op? - Gijs van Wijgerden

Makelaarsland is de grootste digitale NVM-makelaar van Nederland en helpt klanten bij het verkopen en kopen van huizen. Klanten betalen voor de diensten van Makelaarsland een vast laag tarief, ongeacht de waarde van de woning. Sinds de oprichting in 2005 heeft Makelaarsland meer dan 54.000 huizen verkocht en aangekocht. Gijs gaat in op de trends in de woningmarkt en vertelt wat de visie van Makelaarsland is. 

Lunch

Geniet van een heerlijke broodjeslunch verzorgd door Una Volta, netwerk met de andere deelnemers en bezoek de bedrijven op het Netwerkplein.

Voor een after lunch dipje is geen plaats, de volgende inspiratiesessies zetten je aan tot actie!

Middagprogramma vanaf 14:00 uur

Ontwerp nieuwe patronen naar een geweldig inkomen - Sandra Boekhoudt

Winstgevend ondernemen.... heeft alles en niks te maken met geld. Sandra vertelt hoe je in 5 concrete stappen de winstgevendheid van je onderneming vergroot. Misschien ben je al bekend met Profit First? Dat is slechts één van deze stappen. Een andere belangrijke stap is je geldmindset.

-

Is inmeten iets voor mij? - Bonnie Allart

Bonnie behandelt de prangende vraag die iedere vastgoedstylist, woningfotograaf of makelaar wel eens heeft gekregen: "Kun je ook inmeten?" Moet je hiervoor gecertificeerd zijn en is inmeten überhaupt iets voor mij of mijn bedrijf?

Leer in deze sessie meer over diensten die gerelateerd zijn aan de NEN 2580, de Meetinstructies en Floorplanner.

-

Vloggen, hoe pak je dat aan? - Saskia van der Hilst

"Vloggen sells like crazy!" Ontdek de kracht van vloggen, laat je inspireren en overwin die drempelvrees. Saskia van SimplySas neemt je op ludieke wijze mee in de wereld van vloggen. Life will never be the same…. Daarnaast  maak je ook nog eens kans op een tof boek!

-

Succesfactoren van vastgoedpresentatie - Panel experts in vastgoedpresentatie

De dag sluiten we af met een boeiende discussie tussen verschillende experts over ons vakgebied. De unieke kans om jouw brandende vraag aan de experts te stellen!


Borrel en nakletsen vanaf 16:30 uur

Als afsluiting van deze inspirerende dag, kun je gezellig napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het perfecte moment om bij te kletsen met interessante professionals uit het vak.

Vergeet niet als aandenken aan dit inspirerende evenement een goed gevulde goodiebag mee naar huis te nemen! ;-)